Ismerj meg minket!

 

Pavelcsák Klaudia vagyok, 28 éves, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből költöztem Gödöllőre a párommal 2020-ban.
Szakközépiskolai éveim alatt pedagógia szakon tanultam, mert nagyon szeretem a gyerekeket, és a velük való foglalkozást, később viszont „szakmát” váltottam, idegenforgalmi szakmenedzser lettem, hajópincér-felszolgáló, bármixer, amiben dolgoztam is, majd egyetemen jogi asszisztensként végeztem.
A gyerekcipőboltban 2022. április óta dolgozom, nagyon szuper munka, mivel gyerekekkel foglalkozhatok és a webshopos rendelések kulisszái mögé is betekintést nyertem, ugyanis csomagolni is szoktam.
Ha a boltban jártok, velem találkozhattok és segítek megtalálni a megfelelő cipőt, szandált a gyermekeitek lábára, illetve az egyedi talpbetétek készítésében is jártas vagyok már, amik felnőttek és gyerekek részére is készülnek!
Várlak titeket az üzletben! 

 

 

 

Kovács Tímea vagyok, Művészeti főiskolán végeztem. Mindig is szerettem a gyerekeket.

Pár évig egy kutyaiskola gyerektáborain, gyerek tanfolyamain és gyerekzsúrjain foglalkoztam a kicsikkel.
2022. február óta dolgozom a gyerekcipőbolt raktárában, mint web áruház asszisztens.
Személyesen nem találkozunk, azonban amikor leadjátok a rendeléseteket én vagyok, aki összekészíti csomagjaitokat. Gondosan becsomagolom és elrejtek bennük egy kis meglepetés ajándékot gyermekeiteknek. 
Kreatív, tervezési és művészeti oldalamat a gyerekcipőbolt facebook/instagram oldalának banner tervezéseiben használom fel.