Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Superfit szandálok

A Superfit szandál professzionális választás az első lépésekhez! Sok gyógytornász és orvos ajánlja a Superfit puha talpú, első lépés szandálokat a babák elindulásakor. A hátul zárt sarkú Superfit szandálokból 18-28-os méretállásban válogathatsz, (találsz belőle kislányoknak keskeny fazokat is) nagyobb gyerekeknek 29-39-ig a sportos, bokánál pántos modellek vannak gyártásban a Superfit márkától! Finom puha belső bőr anyaga miatt nyáron bátran ajánljuk mezítlábas hordásra!

Rendezés:

Superfit szandál az első lépésektől

A Superfit szandál gyártói kiemelt figyelmet szentelnek annak, hogy a prémiumkategóriás lábbelik az első lépésektől maximálisan megfeleljenek a kicsik adottságainak. A 18-26 közötti méretben elérhető lábbelik hátul zárt sarokkal teszik lehetővé a biztonságos mozgást. Az első lépések megtétele tulajdonképpen egyet jelent azzal, hogy a gyermekek elindulnak a világ felfedezésére. A kislányok igényeinek megfelelő, keskenyebb kivitel mellett, a szakemberek gondolnak a nagyobbakra is. Számukra 29-39 méretig szerezhetőek be a sportos, bokánál pántos kialakítással bíró lábbelik.

Superfit szandál mezítlábas használatra is javasolt

A Superfit szandál kialakításában orvosok és gyógytornászok nyújtanak segítséget, így a végeredmény a gyermeklábak sajátosságainak megfelelően teszik a dolgukat. A gumis orr a lábujjak kényelmes mozgását teszik lehetővé és védelmet is biztosítanak. A rendkívül puha belső anyaghasználatnak köszönhetően, akár mezítláb is viselhetőek a nyári melegben. Természetesen nem mehetünk el a színek és a minták kavalkádja mellett sem, hiszen mindez már a gyermekek érdeklődését is felkelti. A rózsaszín és a kék különféle árnyalatai a leginkább keresettek, de a zöld, a barna és a szürke Superfit szandál is nagy népszerűségnek örvend. A márka sikerét nemcsak a folyamatos megújulásnak köszönheti, hanem a minőségi alapanyagoknak és a strapabíró megoldásoknak is. Érdemes már az első lépések megtételéhez a megbízható márkák lábbelijei közül választani, hiszen ezen az apró lábak egészséges fejlődése múlhat.

Az oldal tetejére