Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Primigi tavaszi gyerekcipő

A Primigi az Olasz gyerekcipők vezető márkája. Jellemző rájuk, hogy finom puha bőrből készülnek, talpbetétje mindegyik Primigi gyerekcipőnek kivehető, könnyen tisztítható. Divatos, vagány tervezés!
Rendezés:

A Primigi szandál príma választás

A Primigi szandál joggal tűnik ki a tömegből, az esetében a különlegesség gyakorlatilag egyetlen szempillantás után érzékelhető, tapasztalható. Ez az a típusú olasz minőség, ami szavakkal aligha körülírható, ellenben a látvány magáért beszél. A Primigi szandál könnyed, tavaszias viselet, ugyanakkor nem hiányzik belőle a megbízhatóság, a stabilitás, mindaz amitől a minőség nem mindennapi, hanem száz százalékban prémium. A flitteres vászoncipők, a mintás balerinák vagy éppen a vidám színekben pompázó szandálok elengedhetetlen kiegészítői a tavaszi, sőt, a nyári időszaknak. Itt jegyezzük meg, hogy elnézve az utóbbi évek időjárását, simán előfordulhat, hogy még ősszel is jó szolgálatot tesz a tavaszra vásárolt cipő.

Olaszország befutó márkája, a mindenkori első jócskán magasra teszi a lécet, amikor a cipői kialakításáról van szó. Igényesség, aprólékosság és persze stílusosság, ami eleve az olasz kellem nélkülözhetetlen része. Ezek mind-mind megjelennek a kollekciók tagjaiban. A csillámok és a flitterek a lányok kedvencei, míg a fiúk vibráló színekben élvezhetik a nekik szánt modelleket. Nem lehet azt mondani, hogy a gyártó nem gondolt mindenkire. Ráadásként az a típusú olasz minőség, ami megjelenik minden egyes cipőben, különleges, egyedi és utánozhatatlan. A Primigi szandál nagysága azonban nemcsak ebben rejlik, pedig nem nehéz belátni, hogy ez a felsorolás több mint elég érv. De az ütőkártya a speciális, lábbarát kivitelben fedi fel magát, ami a mindennapokban a gyermeklábak egészségének megőrzését jelenti, mégpedig kényelmes formában úgy, hogy a vásárlás egészségpénztárra elszámolható.

Az oldal tetejére