Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szamos kölyök supinált cipő

Magyarország vezető supinált gyerekcipő márkája a Szamos! Szezononként változó szemet gyönyörködtető színvilága a gyerekek kedvence. Hajlékony talpa, különböző lábszélességre gyártott modelljei tavasszal és ősszel is ideálisak minden korosztálynak. Mérettartománya 19-35-ig kapható.

Rendezés:

Miért népszerű a Szamos supinált szandál?

A Szamos supinált szandál speciális kialakítással rendelkezik, így különösen alkalmas a gyermeklábak egészséges fejlődésének támogatására. A Szamos Kft. a klasszikus formatalpas cipő mellett, 2008-ban kezdte el gyártani az ún. kifelé döntött talpú cipőit. A cél nem más volt, mint a befelé dőlő sarok problémájának kiküszöbölése. A lábbeli stabilizálja a lábtő csontjait, és a talpak kifelé dőlését segíti elő. A sarokmegoldással a boltozat kialakulását támogatja, erősíti a gyengült talpizmokat és aktív működésre serkenti azokat.

Minőségi bőr alapanyag, jól szellőző megoldás

A Szamos supinált szandál gyártója kiemelt figyelmet fordít a minőségi alapanyagok használatára. Legyen szó a nyári időszakban és a beltéri használat során nagy népszerűségnek örvendő szandálokról, vagy a téli hónapok kedvenceinek számító bakancsokról, a megerősített orr rész biztosítja a lábujjak szabad mozgását és biztonságát. Az időtálló minőséget képviselő Szamos lábbelik maximálisan eleget tesznek a feléjük támasztott követelményeknek, és nagy strapának kitéve is megőrzik állapotukat. Az "orvostechnikai eszközként" regisztrált Szamos supinált szandál aktívan hozzájárul a gyermeklábak egészségéhez, megfelelő fejlődéséhez és a gyakran előforduló, befelé dőlő sarok korrigálásához. A színek és minták tekintetében minden korábbinál szélesebb választékkal találkozhatnak az érdeklődők, így korosztálytól és nemtől függetlenül rálelhetnek az ideális gyermek lábbelire. A jól szellőző anyag még az aktív mindennapokban is a komfortos viselés élményét nyújtja.

Az oldal tetejére