Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Primigi szandál, Primigi gyerekcipő

Primigi: egy különleges kaland lépésről-lépésre! A Primigi 1976 óta világszerete gyermekek millióinak kíséri lépteit azzal, hogy fejldősük minden szakaszára a legtökéletesebb gyermekecipőket fejleszti ki.
Rendezés:

Primigi cipő olasz minőségben, bármelyik évszakra

A Primigi cipő minőségében az olasz lábbelik színvonalát nyújtja. A márka az online rendelés előnyeit kihasználva elérhető és tulajdonképpen évszaktól függetlenül találhatsz a gyermekednek megfelelő lábbelit a modellek között. Neonszínek, csillámok, klasszikus megjelenésű csizmák, vidám szandálok, fiú bakancsok, vízálló átmeneti lábbelik - a választék minden korábbinál szélesebb. Mi alapján érdemes választani? Mire figyelj a gyerekcipő beszerzésekor?

Primigi cipő stílusos kialakítással

A gyerekcipő kiválasztása tulajdonképpen nem sokban különbözik a saját részre történő cipővásárlástól. A megfelelő méret alapvetőnek számít, de a stílusra is érdemes hangsúlyt helyezni. Ami a kislányoknak tetszik, az nem biztos, hogy néhány évvel később is megállja a helyét. A csillámokkal, a rózsaszín megoldásokkal éppen ezért érdemes óvatosan bánni. Ellenben, a neonszínek a fiúk nagy kedvenceinek számítanak és az átmeneti cipőknél tuti befutók a színes, élénk részletekkel rendelkező Primigi cipő modellek. A vízálló kivitel és a strapabíró kialakítás kiemelt jelentőséggel bír. A kis örökmozgók akkor is aktívak, ha kint esik és a pocsolyák szinte kiáltanak azért, hogy beleugorjanak. A Primigi cipő kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak és az apró gyermeklábak garantáltan szárazon maradnak, még az esős, havas, latyakos időben is. A vastag talpak és a hosszú szárú csizmák a hideg hónapok kedvenceinek számítanak. Segítségükkel mindig biztonságban tudhatod a gyerkőc lábait a felfázástól és a nedvességtől.

Az oldal tetejére