Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Puhatalpú cipő gyerekeknek

A puhatalpú cipőcskék, csúszásgátló talppal rendelkeznek. Ajánljuk az első lépéseknél mikor még nem jár teljesen biztonságosan a baba csak éppen feláll, totyog. Benti szobacipőnek is tökéletes viselet.
Rendezés:

A DD Step puhatalpú cipő segítségével minden lépés megkönnyíthető

A DD step puhatalpú cipő egyetlen baba lábáról sem hiányozhat. Miért? Azért, mert a DD step puhatalpú cipő a speciális kialakításának köszönhetően arra hívatott, hogy minden egyes babalépést könnyedebbé varázsoljon. Kezdetben kulcsfontosságú, hogy a cipőcske egyrészt puha talppal rendelkezzen, azaz szinte olyan hatást keltsen, mintha a baba mezítláb közlekedne, másrészt a csúszásmentesség is elengedhetetlen követelmény a maximális biztonság garantálásának érdekében. Az első lépések még óhatatlanul bizonytalanok, instabilak. Eleinte még több a megtorpanás, fenékre ülés, hasra esés, mint az egyhuzamban megtett léptek. Szép periódus ez, amely során a stabilitás megtámogatása kulcsfontosságú.

Ez a legkönnyebben egy speciális kialakítású cipőcskével oldható meg, ami ráadásként benti lábbeliként is jó szolgálatot tehet. A kínálatunkban zárt, illetve direkt télre szabott alternatívák közül is válogathatsz annak megfelelően, hogy épp milyen típusú cipő után kutatsz. Több dologban is bizonyos lehetsz. A márka önmagában garancia a helytállásra és a minőségre. Ezek pedig elengedhetetlenek a baba boldogságához és persze a kényelméhez, ami pedig családi érdek. Ezen kívül, ilyen módon nemcsak megkönnyítheted az első lépéseket, hanem támogató környezetet is teremthetsz a lábak egészséges fejlődéséhez, ezáltal megalapozva gyermeked vázrendszerének optimális alakulását. A DD step puhatalpú cipő ezeken túl jól is néz ki, vidám, színes, azaz babáknak való. Köztudott, hogy a korai időszakban különösen fontosak az árnyalatok, így még ilyen tekintetben is segítheted a fejlesztést.

Az oldal tetejére