Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vászon gyerekcipő

Gyerek vászoncipőink egytől-egyig aranyos kis mintákkal, hajlékony talpakkal rendelkeznek. Válaszhatod őket homokozásra, játszóterezésre, vagy akár benti ovis váltócipőnek is. Válogass az Osztrák Superfit vászoncipő széles választékából, vagy a dd step bőr betétes 2 tépőzáras, állatkás mintáiból vagy akár a Padini tornacipőkből!
Rendezés:

Gyerek vászoncipő? Elő a színekkel és mintákkal!

A gyerek vászoncipő nem hiányozhat egyetlen gyerkőc gardróbjából sem. Az átmeneti és a nyári hónapok igazi kedvencének számít. A vászoncipők szellősek, kényelmesek és rendkívül sokféle színben, mintával elérhetőek. A megerősített orr rész lehetővé teszi, hogy a lábujjak biztonságban legyenek és ugyanakkor szabadon mozoghassanak. Apropó, mozgás! Az önfeledt játék közben az izzadás kellemetlenségeiről is elfeledkezhetsz, ha a kicsi minőségi alapanyagból készült lábbelit visel, ami engedi lélegezni a lábfejet.

Trendek a gyermekcipők világában

A divat nemcsak felnőttként lényeges, hanem már a gyermekeknek szánt lábbelik világában is megjelent. Az élénk színek, a vidám minták ideális színtere ez, hiszen a kicsik tulajdonképpen társadalmi elvárásoktól és kőbe vésett szabályoktól függetlenül engedik a fantáziájukat szárnyalni. Pillangós, pink gyerek vászoncipő? Cápák? Dínók? Autók? Nemtől és érdeklődési körtől függetlenül minden belefér, és semmi sem kizárt. A minőségi, stílusos kialakítás gondoskodik arról, hogy a kicsik minden nap szívesen nyúljanak új kedvencükért. A praktikus tépőzáras záródásnak köszönhetően gyorsan és könnyen felvehetőek a lábbelik. A gyerek vászoncipő ideális döntésnek bizonyul a szabadtéri játékhoz, de gyakran esik rá a választás beltérben is. A komfortos, éppen a megfelelő vastagsággal rendelkező gyerekcipő praktikusan viselhető, jól társítható a kicsiknek szánt ruhadarabokkal és bájos megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Fedezd fel az online elérhető, minden korábbinál szélesebb választékot! 

Az oldal tetejére