Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

D.D.Step gyerek szandál

A dd step szandálok talpa és anyaga minden esetben finom puha, kényelmes viseletet, szabadságot nyújtva a gyerekeknek az örömteli játszáshoz.
Válogass 2 tépőzáras, vagy 2 csat 1 tépőzáras modelljeinkből. Vidám mintái miatt szívesen viselik a gyerekek bölcsis-ovis szandálként a dd step márka termékeit!

Rendezés:

DD Step szandál: korszerű megoldások kézműves technológiával

A gyermekcipő kínálatban előkelő helyet elfoglaló DD Step szandál márka sokaknak ismerősnek tűnhet. Nem véletlen, hiszen a kézműves technológiákat és a korszerű megoldásokat a megfelelő arányban ötvöző termékcsalád nagy népszerűségnek örvend. Kedveltségét elsősorban a speciális kialakításának, bájos megjelenésének és az időtálló minőségének köszönheti. A 3D varrástechnológiának betudhatóan, a ragasztóanyagok használata minimálisra csökkenthető, ez pedig a mai szülőknek nem elhanyagolható szempont.

DD Step szandál - természetes alapanyagok a kényelem szolgálatában

A DD Step szandál a tavaszi és a nyári hónapokban éppen úgy megállja a helyét, mint akkor, ha a benti játékról van szó. A természetes alapanyag puhaságot és kényelmes viselhetőséget biztosít, ugyanakkor az apró lábak védelméről is gondoskodik. Ez utóbbi a kéreg kialakításával is összefüggésbe hozható. A bélés és a felsőrész között helyet kapó kéreg biztosítja, hogy a sarokcsont a megfelelő szögben legyen, közben nem zavarja a gyerkőcöt a viselésben. A DD Step szandál megbízható minőséget képvisel a gyermekcipők piacán. A tépőzáras modellek között mindenki rátalálhat arra, ami a nemnek és az ízlésnek egyaránt megfelel. A világítós méhecskés, helikopteres, kishajós vagy a dínós szandálok nagy népszerűségnek örvendenek, előszeretettel viselik a kicsik. A hajlékony talpú, maximális szabadságot biztosító lábbelik aktívan hozzájárulnak a lábacskák egészséges fejlődéséhez és a mindennapi kényelemhez. Fedezd fel a márkában rejlő lehetőségeket!

Az oldal tetejére