Ponte20 supinált téli cipők és bakancsok

A Ponte20 téli bakancsok, cipők, meleg bundával készülnek. 2 tépőzárjuk miatt nyelvük jól kinyílik így vastag bundázottságuk ellenére is könnyen bele tudja dugni a kisgyerek a lábát! Vízlepergető réteggel kezeltek, így egy vizes fűben nem kell félned, hogy beázik. A Ponte20 csizmák és téli cipők sarokrésze kemény, sarka döntött, supináltságának köszönhetően segíti a gyerekek egészséges lábboltozatának fejlődését!

Rendezés:

Lila, bundás, Ponte 20 supinált bakancs

12.800 Ft
Kívánságlistára teszem

Sötétszürke, neon, űrhajós, bundás, Ponte 20 supinált bakancs

13.680 Ft
Kívánságlistára teszem

Szívecskés, bundás, Ponte 20 supinált bakancs

14.080 Ft
Kívánságlistára teszem

Rózsaszín, ezüst csillagos, bundás, Ponte 20, supinált csizma

14.240 Ft
Kívánságlistára teszem

Ponte20 kék, űrhajós supinált bundás bakancs

14.820 Ft
Kívánságlistára teszem

Kisvirágos, Ponte20 supinált, bundás bakancs

15.600 Ft
Kívánságlistára teszem

Rózsaszín prémes, Ponte20 supinált, bundás bakancs

15.600 Ft
Kívánságlistára teszem

Sötétkék-narancs, Ponte20 supinált bundás bakancs

16.380 Ft
Kívánságlistára teszem

Leveles, Ponte20 supinált, bundás csizma

16.380 Ft
Kívánságlistára teszem

Ponte20 szürke űrhajós supinált bundás bakancs

14.820 Ft
Kívánságlistára teszem

Ponte20 szürke supinált bundás fiú bakancs

15.600 Ft
Kívánságlistára teszem

A Ponte20 téli cipő a legnagyobb zimankóban sem vall szégyent

Szülőként tudjuk, hogy a tél nemcsak a hóemberépítés és a forró csokoládézás ideje, hanem egyben a kihívások sorozata is a gyermekruhatár tekintetében. Ilyenkor kerül előtérbe a megfelelő téli ruházat és kiegészítők fontossága, különös tekintettel a lábbelikre, a Ponte20 téli cipő legújabb kollekciója pedig pontosan ezt a szülői igényt szolgálja ki, gondoskodva arról, hogy a gyermekeink lábai melegen és szárazon vészeljék át a hidegebb hónapokat. A Ponte20 téli cipő gyártójának odafigyelése a részletekre és a minőségre garantálja, hogy a gyermeklábak kényelmét és védelmét egyaránt szem előtt tartja. A téli cipők választéka magában foglalja a vízálló, de légáteresztő anyagokból készült modelleket, amik biztosítják, hogy a kicsik lába száraz maradjon a hóban és a latyakban sétálva is, miközben a cipő belseje nem válik párássá vagy túl meleggé. Az új kollekcióban minden szülő megtalálhatja a gyermekének legmegfelelőbb darabot, legyen szó akár a városi sétákról, akár a hétvégi kirándulásokról a természetbe.

A Ponte20 téli cipő tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak a csúszásmentes talp kialakítására is, így a gyerekek biztonságban játszhatnak a hóban anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy elcsúsznak a jeges vagy csúszós felületeken. A színek és minták változatossága borítékolja, hogy a gyerkőcök könnyedén felfedezhetik a személyiségükhöz passzoló variációt. A Ponte20 kínálatában ugyanúgy jól szerepelnek a visszafogott, egyszínű modellek, mint a vidám, élénk színekkel és mintákkal díszített változatok. Nem elhanyagolható szempont a tartósság és az egészséges lábfejlődés támogatása sem. A Ponte20 lábbelik megerősített orr- és sarokrészekkel, valamint lábfejformát követő belső kialakítással rendelkeznek, amik elősegítik a helyes járásmódot és csökkentik a sérülés kockázatát játszás közben. A Ponte20 téli cipő közbenjárásával a lurkók lábainak melege és biztonsága mellett, a stílusos és időtálló választás is garantált. A tökéletes választás nemcsak a gyermeked arcára csalhat mosolyt, hanem a tiedre is, tudva, hogy a legeslegjobbat adtad neki.