Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Supinalt Szamos Szandálok

A Szamos kölyök márka immár 15 éve bizonyít hazánkban! Óriási kínálatából minden kisgyerek tud divatos, supinált szandált választani. Különböző fazonjai, színei, mintái évről-évre elkápráztatják a gyerekeket! Minősége kitűnő, anyaga stapabíró, talpa hajlékony. Egészségpénztárra elszámolható!
Rendezés:

Szamos szandálok: ahol a trendek és az egészségvédelem találkoznak

A Szamos szandálok a meleg hónapokban éppen úgy remek választásnak bizonyulnak, mint akkor, ha beltéri biztonságos és kényelmes viseletről van szó. Az "orvostechnikai eszközként" regisztrált lábbelik speciális kialakítással rendelkeznek. A gyerkőcöknél gyakran előfordul, hogy a lábfej befelé dől. A kifelé döntött talpakkal rendelkező cipőket a gyártó 2008-ban vezette be a piacra, és azóta is nagy népszerűségnek örvendenek. A kialakításuknál fogva erősítik az izmokat, hozzájárulnak a befelé dőlő lábfej problémájának megszüntetéséhez. A sarkat erősen tartó rész és a szandáloknál is megtalálható orr a lábfej és a lábujjak védelmét szolgálja.

Időtálló minőség és trendek

A gyermek cipők kiválasztásakor a megfelelő méret mellett, a minőség is kiemelt szerephez jut. A bőrből készült Szamos szandálok kényelmes viseletnek számítanak és a minőségük garantáltan eleget tesz a feléjük támasztott elvárásoknak. Az aktuális trendek is megjelennek a Szamos szandálok esetében, így sokféle szín, izgalmas minták várják a kicsiket. A kislányok kedvenceinek számító rózsaszín és a fiús kékek mellett többféle színvilág is képviselteti magát, bájos vagy éppen izgalmas mintákkal kombinálva. A Szamos szandálok könnyen szellőző, a kis örökmozgók igényeihez igazodó kialakítással és az egészséges fejlődést szolgáló speciális rendszerrel rendelkező lábbelik. Fedezd fel az online kínálatot, és találj rá az új kedvencekre! A márka nemcsak szandálokkal, hanem a téli időszakban ideális darabokkal is áll rendelkezésre. 

Az oldal tetejére