Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

D.D Step átmeneti gyerekcipő

A ddstep cipőcskék kitűnők tavaszra és őszre az átmeneti időjárásra. Hajlékony talpuk miatt, könnyen tud benne minden gyerek futkározni, mászókázni. Felvezetett, nagy gumi orral gyártják őket, így nem kell attól félned, hogy orra lekopik. Találsz nálunk belőle bőrből, illetve gyöngyvászonból készült dd step edzőcipőket is. Tavaszra a rövidebb szárú modelleket és az edzőcipőket javasoljuk a dd step márkától, őszre a vízlepergetős, magasszárú típusokat tudjátok a legjobban kihasználni.

Rendezés:

Válaszd a kényelmet, válaszd a DD Step cipőket!

Minden gyermek, életkorától függetlenül, szereti az aktív szabadtéri játékokat, legyen szó az év bármelyik szakaszáról és bármilyen időjárásról. Ezért nagyon fontos, hogy minden évszakra kényelmes és jó minőségű lábbelit válassz a csemetédnek, hogy kényelmesen tölthesse az idejét a szórakoztató játékok közben. A DD Step cipő gyártásánál pont ezeket a célokat vették figyelembe.

Magas minőség megfizethető áron

Lábbelit választani egy olyan gyermeknek, akinek a lába folyamatosan növekszik, sok szülőnek ijesztő feladat. Hogy miért? Egyszerű! Minden szülő arra törekszik, hogy csak a legjobb minőségű dolgokat vásárolja meg a kicsinyének, hatalmas összegeket költve el a cipőboltokban tett bevásárló körutak során. A DD Step cipők viszont bebizonyították, hogy a kiváló minőség nem feltétlenül kell drága legyen. A magyar vállalat azon gyártók közé tartozik, akik képesek ötvözni a minőséget, a kényelmet, a divatos dizájnt és a megfizethető árat a termékeikben.

Trendi kollekciók minden korosztálynak

Az európai piacon elért siker és népszerűség ellenére, a cég nem áll le, hanem folyamatosan fejleszti a DD Step cipőket új technológiák és anyagok bevezetésével. A felhasznált anyagok hipoallergének és nem irritálják a kicsik bőrét. Valamennyi DD Step cipő megalkotásánál figyelembe veszik a gyermek lábának anatómiai jellemzőit. Ez a tulajdonság hozzájárul a láb formájának megfelelő kialakulásához. A modellek létrehozásakor a tervezők figyelembe veszik az aktuális divatirányzatokat és a legkisebbek ízlését, ezért a DD Step cipő minden kis divatkövető kedvence lesz.

Az oldal tetejére