Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

D.D. Step gyerek tavaszi cipő

A dd step minden tavaszi szezonban elkápráztatja a gyerekeket. Aranyos kis állat, munkagép mintái, csillogó virágai minden gyerek kedvence.
Rugalmas talpa, fevezettett gumi orra miatt stapabíró kiscipők, fényes bőr külseje könnyen tisztítható, tépőzárja segítségével gyorsan fel és levehető. Kitűnő választás tavaszra, nyári illetve benti cipőnek is.

Rendezés:

A DD Step cipő kintre-bentre tökéletes választás

A DD Step cipő méltán közkedvelt a lurkók körében. Az aranyos, vidám mintáiról és színeiről híres gyártó minden egyes modellje tartós, kényelmes, azaz hordásra és nyüstölésre teremtetett. A DD Step cipő minden részletében speciális, abban az értelemben legalábbis feltétlenül, hogy a kialakítása nem mindennapi. Mind a talpa, mind az orra, mind a belseje azon igények mentén formálódik a mesterek keze alatt, ami hűen képviseli az aktuális keresletet. Ami biztos, hogy minden gyermeknek elsőbbséget élvez egyrészt a könnyű fel- és lehúzhatóság, másrészt a hiánytalan kényelem, harmadrészt pedig a menő külső. Utóbbiról a kínálatunkban is teret kapó színek, csillogó virágok vagy éppen munkagépek gondoskodnak.

Fiúk-lányok egyforma lelkesedéssel vethetik bele magukat a válogatás örömeibe, itt legfeljebb a bőség zavara az, ami nehézséget okozhat. A cipők egyaránt alkalmasak kinti és benti viseletnek, úgyhogy érdemes ezen a szemüvegen keresztül is végignézni a lehetőségeket. Nyitott cipők, szandálcipők, balerinák, hogy csak a legtöbbek által favorizált típusokat említsük, ezek azok, amik a tavaszi periódus valódi sztárjai. Célszerű mindig az aktuális időszakhoz és időjárási körülményekhez igazítani az éppen hordott lábbelit, hogy az a tulajdonságaival egy az egyben hozzájárulhasson a zavartalanul jó komfortérzethez. A DD Step cipő mindezeken túl minőséget, tartósságot borítékol mégpedig hosszútávon. Ilyen körülmények között nem nehéz belátni, hogy a modellek kitűnő ár/érték aránnyal rendelkeznek. Úgyhogy nem éri meg kihagyni a gyártó által cipőtestbe bújtatott pozitívumokat.

Az oldal tetejére