Salus Flexi 911-es supinált szandál gyerekeknek

A Salus Magyar gyártó termékeit ajánlja a legtöbb ortopéd orvos a rendelőben! Áruk megfizethető, mintái aranyosak, talpa hajlékony, sarka döntött, bokarésze magasan tartja a gyerekek lábát! Tudsz választani keskeny és széles lábikróra is a különböző fazonokból. Keskeny lábra a Flexi 911 es Salus szandált, közésszéles-széles lábra a Salus Flexi F50-es szandált javasoljuk!

Rendezés:

Flo 911 Flexi, Salus supinált lány szandál

17.990 Ft
Kívánságlistára teszem

F50, Flexi, Salus, supinált szandál

17.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Flo 911 flexi, fiú Salus szandál

17.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Salus supinát FLO-07 keskeny, szandál

16.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Salus supinált FLO-106 lány szandál

12.490 Ft
Kívánságlistára teszem

Salus supinált Flo-106 fiú szandál

11.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Salus supinált F-50 fiú szandál

12.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Salus Prémium lány szandál

16.990 Ft
Kívánságlistára teszem

F50, Flexi, hajlékony talpú, fiú, Salus, supinált szandál

17.990 Ft
Kívánságlistára teszem

A Salus supinált szandál igazán „jó bőr”!

A Salus supinált szandál ezrek kedvence, és ennek bizony nem a jó szerencse az oka. A gyártó híres arról a fajta egyediségről, egyúttal prémium minőségről, ami minden egyes Salus supinált szandál sajátja. Az előállítás folyamatában minden egyes lábbeli bőrből szabott, mégpedig eredeti, olasz alapanyagból, ami eleve a minőség, megbízhatóság, tartósság és mindezeken túl, a kellem borítékolója. Emellett a supinált kialakítás a kisgyermekek nagy százalékának valódi ajándék, lévén ez a speciálisan megemelt sarokrész gondoskodik a boltozat helyes fejlődéséről, valamint ezzel együtt a megfelelő testtartásról, stabil járásról. A stílusos cipők mégsem kerülnek sokba, talán ez az egyik legmegdöbbentőbb fejlemény, amin a legtöbben csodálkoznak. Mi ennek az oka?

Az, hogy a Magyarországon készített cipőcskék maradék bőrök felhasználásával veszik fel a végleges formájukat. Azaz bár valóban olasz bőrből gyártják őket, ugyanakkor a gyártásra vonatkozó összköltség lényegesen alacsonyabb a maradék bőr jellege miatt. Ez az, aminek köszönhetően a felhozatalban szereplő szandálok határozottan pénztárcabarát választások. Summázva a Salus supinált szandál ár/érték arányban magasan az élen teljesít, pláne a versenytársakhoz képest. A kínálatunkban háromféle szín és mintázat érhető el, azaz könnyedén testre szabható a választásod. Az, hogy végül melyik modell válik nagybetűs befutóvá, leginkább annak a függvénye, hogy mi az, ami a gyermekednek szívből tetszik. Ha ez megvan, akkor onnantól fogva garantált a siker, az örömteli hordás, az olaszosan vonzó fellépés és természetesen a lábak ideális fejlődése.