Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Salus Flexi 911-es supinált szandál gyerekeknek

A Salus Magyar gyártó termékeit ajánlja a legtöbb ortopéd orvos a rendelőben! Áruk megfizethető, mintái aranyosak, talpa hajlékony, sarka döntött, bokarésze magasan tartja a gyerekek lábát! Tudsz választani keskeny és széles lábikróra is a különböző fazonokból. Keskeny lábra a Flexi 911 es Salus szandált, közésszéles-széles lábra a Salus Flexi F50-es szandált javasoljuk!

Rendezés:

A Salus supinált szandál igazán „jó bőr”!

A Salus supinált szandál ezrek kedvence, és ennek bizony nem a jó szerencse az oka. A gyártó híres arról a fajta egyediségről, egyúttal prémium minőségről, ami minden egyes Salus supinált szandál sajátja. Az előállítás folyamatában minden egyes lábbeli bőrből szabott, mégpedig eredeti, olasz alapanyagból, ami eleve a minőség, megbízhatóság, tartósság és mindezeken túl, a kellem borítékolója. Emellett a supinált kialakítás a kisgyermekek nagy százalékának valódi ajándék, lévén ez a speciálisan megemelt sarokrész gondoskodik a boltozat helyes fejlődéséről, valamint ezzel együtt a megfelelő testtartásról, stabil járásról. A stílusos cipők mégsem kerülnek sokba, talán ez az egyik legmegdöbbentőbb fejlemény, amin a legtöbben csodálkoznak. Mi ennek az oka?

Az, hogy a Magyarországon készített cipőcskék maradék bőrök felhasználásával veszik fel a végleges formájukat. Azaz bár valóban olasz bőrből gyártják őket, ugyanakkor a gyártásra vonatkozó összköltség lényegesen alacsonyabb a maradék bőr jellege miatt. Ez az, aminek köszönhetően a felhozatalban szereplő szandálok határozottan pénztárcabarát választások. Summázva a Salus supinált szandál ár/érték arányban magasan az élen teljesít, pláne a versenytársakhoz képest. A kínálatunkban háromféle szín és mintázat érhető el, azaz könnyedén testre szabható a választásod. Az, hogy végül melyik modell válik nagybetűs befutóvá, leginkább annak a függvénye, hogy mi az, ami a gyermekednek szívből tetszik. Ha ez megvan, akkor onnantól fogva garantált a siker, az örömteli hordás, az olaszosan vonzó fellépés és természetesen a lábak ideális fejlődése.

Az oldal tetejére