Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szamos kölyök téli supinált gyerekcipő, csizma, bakancs

Tudtad, hogy a Szamos kölyök téli bakancsai, csizmái vízállók? Egyedül ők vállalnak garanciát az összes supinált téli cipő gyártók közül a teljes vízhatlanságra! 2 féle béléssel készülnek: termo bélés: szélesebb lábfejű, izzadós gyereklábakra, meleg bundás: fázós lábikókra.

Rendezés:

Szamos supinált bakancs: a speciális kialakítás a lényeg!

A gyermekcipők kínálatában előkelő helyet foglal el a Szamos supinált bakancs. Az elsősorban a téli és a hűvös átmeneti hónapok kedvenceinek számító lábbelik titka a speciális kialakításban rejlik. A gyártó a formatalpas cipők után, 2008-ban vezette be a piacra a kifelé döntött talpú cipőket. A cél nem más volt, mint a befelé dőlő lábfej kifelé fordulásának elősegítése, és lábhát kifelé dőlése. Ennek érdekében a talprész és a sarkak egyedülálló kialakítást kaptak, amely erősíti a talpizmokat és segíti a boltozat kialakulását. A fejlődési zavar a cipőnek köszönhetően megszűnik.

Kényelem és egészség

Fontos tudni, hogy az orvostechnikai eszközként regisztrált lábbeli megálmodásakor különös figyelmet fordítottak a szakemberek a kényelemre. A bőrből készült Szamos supinált bakancs nemcsak a lábfej megfelelő fejlődéséről gondoskodik, hanem maximális kényelmet is biztosít a kis örökmozgóknak. A megerősített orr rész gondoskodik a lábujjak mozgásának szabadságáról és egyúttal azok védelméről. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lélegző, az izzadást megelőző belső anyaghasználat szintén kiemelt jelentőséggel bír a mindennapokban. A Szamos supinált bakancs biztosítja a szükséges meleget és a nedvesség elleni védelmet. Jöhet eső, hó, latyak, pocsolyák, a bőr lábbeli segítségével megelőzhető, hogy átnedvesedjen a zokni és megfázás legyen a dolog vége. Az izgalmas, színes megjelenéssel rendelkező bakancsok az aktuális trendeket követve vannak jelen a piacon és szolgálják a gyermeklábak kényelmét, egészségét. 

Az oldal tetejére