Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Salus szandál, Salus cipő gyerekeknek

Az ortoéd orvosok letöbbje a Salus supinált cipőket ajánlja! Termékei Magyarországon készülnek Olasz bőrökből. Új Flexi talpa miatt igazán hajlékony, könnyű, bőr kiscipők! Mivel maradék bőrök felhasználásával készülnek, áruk kicsit alacsonyabb mint más supinált cipőké. Rendelésed leadása után fényképet küldünk neked, amelyiben legtöbbször 3 fajta színből és mintából tudsz választani. 

Rendezés:

Mit tudnak a Salus cipők?

A Salus cipők az ortopéd orvosok ajánlásában gyakran feltűnnek. Ez azért nyilvánvaló módon nem a véletlen műve. Ahogy az sem, hogy akik megtapasztalták, mit is adhatnak a Salus cipők a gyermekük életéhez, nem hajlandóak más márka után nézni. Nincs titok a brand esetében, az egyetlen „titkos” összetevő, ami természetesen még csak nem is titkolt, az a prémium minőség. Olasz bőrből készülnek a lábbelik kivétel nélkül, és flexibilis talppal rendelkeznek, ami a rugalmasság egyik vitathatatlan záloga. Egyébként, ha mindez nem lenne eléggé meggyőző, akkor a brand esetében az is vonzó érv, hogy a modellek mindegyike kis hazánkban készül. A kérdés ezek után már csak az, hogy miért annyira látványosan kedvező az ára a kollekciók tagjainak? Pláne, ha olasz bőr az alapanyaguk? Azért, mert a gyártó maradék bőröket használ fel a cipők megalkotása során, ami az értékükből ugyan semmit sem vesz el, ellenben az összköltségük mégis jóval kevesebb.

Ezért fordulhat az elő, hogy a piacon szereplő supinált cipők között a márka termékei kínálják a legvonzóbb paramétereket. A kínálatban három különböző szín és mintázat kap teret-helyet, úgyhogy a választásodat végül könnyedén az ízlésedhez igazíthatod. Pontosabban gyermeked ízléséhez, mert végül az a mérvadó, hogy mi az, ami neki igazán tetszik. Ez roppantul fontos lépés egyébként, a közös vásárlás, mert azt a cipőt fogja előszeretettel, lelkesen hordani a gyerkőcöd, amiről őszintén azt érzi, hogy a kis lábaira teremtették. A Salus cipők supinált kialakítással rendelkeznek, azaz a speciálisan megemelt sarokrész gondoskodik a boltozat egészséges fejlődéséről, egyúttal a helyes testtartásról.

Az oldal tetejére