Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ovis jelek

Nálunk darabáron is vásárolhatsz ovis jeleket! Csak válaszd ki a kívánt ovis jelet, mennyiséget (db), tedd be az ország legnagyobb óvodai kellékeket árusító webáruház kosarába és garantáltan másnapra megkapod!
Rendezés:

Az ovis jelek jelzés értékűek

Az ovis jelek vasalható, valamint öntapadós kivitelben óriási választékban megvásárolhatóak a kínálatunkból, akár darabszámban is. Az ovis jelek sokat jelentenek a gyerkőcöknek, és erre pont a szülők a legjobb példák, akik nagyrészt emlékeznek arra, hogy mi volt a jelük az oviban. Fagyi, pillangó, katica, vitorlás hajó, alma, szívecske, macifej, eper, cseresznye… a sort jóformán a végtelenségig folytathatnánk. A jel egyfajta ismertetőjeggyé alakul, amit a gyermekek jó esetben megszeretnek, és az életük szerves részévé válik hosszú éveken át. Általában ez az a motívum, amit legelőször megtanulnak lerajzolni, nagyobb korban, akár kibetűzni is. Száz szónak is egy a vége, nem mindegy, hogy milyen minőségű a kiszemelt jel. Ahogy azt fentebb írtuk, a készletünkben kétféle típus is elérhető, kinek-melyik a szimpatikusabb.

Az öntapadós egyetlen gyors mozdulattal felhelyezhető, miközben az ellenállóságát nem érheti kritika. A vasalható elhelyezése ennél egy picit több időt követel, de alapvetően nem sokkal. Mindenkinek egyénileg célszerű végiggondolni azt, hogy melyik típus a leginkább optimális, sőt. Adott esetben ezek akár kombinálhatóak is egymással, mindenféle probléma nélkül. Az egyik fajta felkerülhet mondjuk a táskára vagy a tornazsákra, a másik pedig a szekrényre (jelen helyzetben nyilván az öntapadós a nyerő), vagy a lepedőre, párnára stb. A jelek kivétel nélkül élethűek, csodaszép színekben pompáznak, és még az idő sem fakíthatja ki őket. Mindennek tetejében az ovis jelek kiadás tekintetében sem követelnek sokat, miközben a valódi értékük, hasznuk, jelentőségük kétségtelenül felbecsülhetetlen.

Az oldal tetejére