Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ponte 20 supinált gyerekcipő

A Ponte20 márka a legdivatosabb supinált cipőket képviseli! Kedves kis mintái, hajlékony talpa lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyen futkározzanak benne miközben a megkeményített sarokrész megfelelően tartja a kis bokájukat! Belső sarka megemelt, hogy segítse a gyerekek természetes boltozatának kialakulását!

Rendezés:

Supinált sportcipő a helyes lábformáért

Gyermek lábbelit jobb a kicsiknek készült modellek gyártására szakosodott márkáktól vásárolni, mert ezek figyelembe veszik a kis lábak anatómiájának sajátosságait, betartják az ezekre vonatkozó követelményeket és olyan modelleket készítenek, amelyek hozzájárulnak a mozgásszervi rendszer megfelelő fejlődéséhez. 

A supinált sportcipő kialakítása ideális

A supinált sportcipő kényelmesebb, biztonságosabb és ártalmatlanabb, mint a felnőtteknek készült változatok. Miért van ez így? Nos, a leginkább azért, mert a felnőtt lábbelik gyártói gyakran egyszerűen lekicsinyítik a felnőtt modelleket és gyermekcipők formájában értékesítik azokat. Az ilyen lehetőségek megragadják a szülők figyelmét, akik rögtön beleszeretnek az egységes családi megjelenés létrehozásának gondolatába. Viszont ezek a modellek nem alkalmasak a mindennapi viseletre.

Ha olyan cipőt szeretnél választani, ami több szezonon keresztül kitart és nem okoz kellemetlenséget a csöppségnek, akkor mindenképp adj egy esélyt a supinált sportcipőknek! Azt is elmondjuk, hogy miért. Minden csecsemő egyenes lábfejjel születik. Az életkor előrehaladásával, a gyermek súlyának a hatására, a láb íve megemelkedik és kialakul a helyes formája. Ennek feltétele, hogy a terhelés megfelelően legyen elosztva. A lapos talpbetéttel rendelkező cipőkben a terhelés nem egységesen oszlik el, a súly a láb belső oldalára nehezedik, ami lúdtalp kialakulásához vezethet. A supinált sportcipők mindegyik modelljében olyan talpbetét van, ami megtámasztja a lábfej belső részét. A megfelelő rögzítésről pedig tépőzár vagy fűző gondoskodik.

Az oldal tetejére