Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Supinált gyerekcipő - Supinált cipő - Supinált szandál

A mai supinált cipők egészségesek és divatosak! Különleges tulajdonságuk: bokarésznél magasak, hogy megfelelően tartsák a gyerekek lábát, így nem tud bedőlni a bokacsont. Sarokrészük kifelé billentett, ez segíti a talpboltozat természetes kialakulását.    Javasoljuk a supinált cipők mellett a gyereknek a játékos talptornát, ezzel is hozzájárulunk a talpizmok fejlesztéséhez. A következő Magyar márkákból válogathaszt nálunk: Szamos kölyök supinált cipő, Salus supinált cipő, Ponte 20 supinált cipő, Maus supinált cipő

Rendezés:

A supinált sportcipő szuper választás

A supinált sportcipő különleges tulajdonsága, amitől ténylegesen egyedi és megismételhetetlen, és amiért nem hiányozhat a gyermeked cipős szekrényéből, az emelt bokarész. Ennek köszönhetően a boka nem tud bedőlni, a lábbeli nagyszerű tartást biztosít. Ezen kívül a supinált sportcipő sarokrésze billentett, aminek a támogatásával a boltív természetesen kialakulhat. A kínálatunkban a következő magyar márkák termékei érhetőek el és szerezhetőek be könnyedén, egyszerűen és gyorsan: Ponte 20, Szamos kölyök, Maus, Salus. Mindegyik gyártó híres arról, hogy kellő odafigyeléssel készíti el a gyermekeknek szánt cipőket, amik magas minőséget, megbízhatóságot testesítenek meg.

A sportcipő ráadásként az egyik legkedveltebb modell mind a tavaszi/nyári, mind az őszi/téli időszakban, így aztán érdemes valóban olyan fajtában gondolkodni, ami nem pusztán jól néz ki, hanem egyúttal egészséges körülményeket is biztosít a lábak fejlődésének. Az utóbbinak a fontossága a jelenben is megkérdőjelezhetetlen, ám van ennek egy konkrétan a jövőbe mutató vetülete is, ugyanis annak következtében, hogy itt és most a lábak helyesen fejlődnek, megfelelő az alátámasztásuk, a vázrendszer egésze is optimálisan változik, erősödik, ezzel együtt ideális irányban fejlődik a tartás, a gerincoszlop íveltsége stb. Márpedig ha a váz kompletten egészséges, akkor ez egyet jelent a fájdalommentes mindennapokkal, ami óriási pozitívum, és ami meglehet gyermekként távolinak tűnik, de felnőttként az ember pontosan értékeli ennek a jelentőségét. A supinált sportcipő többek között ezért annyira tudatos, jó választás, miközben még divatos is.

Az oldal tetejére