Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Geox, átmeneti gyerekcipő

A Geox gyerekcipők világában igazán bőséges a választék! Válogathatsz kislányoknak a Geox cipőcskékből pasztell színűt de akár nagylányos feketék közül is! Fiúknak többségében a mai divatos edzőcipőkből tudsz szemezgetni óriási választékunkból!
Rendezés:

Geox gyerekcipő lélegző talppal

A Geox gyerekcipő a prémium kategóriát képviseli. Az olasz divatjegyeket magukon viselő lábbelik speciális technológiát alkalmaznak. Népszerűségük nemcsak a korszerű kialakításnak köszönhető, hanem a stílusos megjelenésnek is. Kínálatában szandálok, tavaszi és téli cipők egyaránt megtalálhatóak, de az átmeneti lábbeliket keresők is rálelhetnek az ideális darabokra. A divatos és sportos cipők egyetlen gyermek ruhatárából sem hiányozhatnak, főleg akkor, ha a márka modelljeinek különlegességéről van szó.

Geox gyerekcipő légáteresztő talppakkal

Hogy lehet ez? A Geox gyerekcipő légáteresztő talpakkal rendelkezik, ennek köszönhetően maximálisan kényelmes viseletnek számítanak a márka cipői. A lyukacsos talpakon keresztül távozik a pára, tehát az apró lábak biztosan nem fognak beizzadni. A különleges membránnal rendelkező talpak kifelé párologtatnak, befelé viszont zárnak, tehát a külvilágból nem jut nedvesség a cipő belsejébe. Ez az átmeneti és a téli hónapokban kiemelt jelentőséggel bír. A tapasztalatok szerint, a Geox márka töretlen népszerűségét éppen ennek a sajátos rendszernek köszönheti. Ugyanakkor rendkívül komfortos viseletnek számít és a kislányoknak, kisfiúknak egyaránt rátalálhatsz a stílusban is megfelelő cipőkre. A Geox gyerekcipő választékban minden évszak sajátosságaihoz passzoló modellek elérhetőek. Akár az online vásárlás kényelmét kihasználva is beszerezheted a méretben megfelelő lábbeliket. A stílusos modellek a gyermekek tetszését is garantáltan elnyerik majd, szezontól és színvilágtól függetlenül.

Az oldal tetejére