Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Teljes talpbetétek

Rendezés:

A sport talpbetét nem csak a mozgás szabadságát biztosítja!

A sport talpbetét praktikus és kényelmes kiegészítő a gyermekeknek. A lábbeli típusának, a használat gyakoriságának és módjának megfelelően mindenki megtalálhatja azt a talpbetétet, ami ideális a gyerkőcnek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nemcsak a hosszú időn keresztül tartó cipőhasználat, hanem a sportolás, testmozgás közbeni fokozott igénybevétel, sőt, akár a hideg idő is szükségessé teheti a minden szempontból megfelelő sport talpbetét használatát. 

Talpbetétek speciális funkciókkal 

A gyermekek lábának egészséges fejlődése érdekében, a speciális talpbetétek bizonyulnak ideálisnak. Az úgynevezett egyenesléptető lúdtalpas lábú gyermekeknek javasolt. A sport talpbetét különleges felületi kialakításával és összetételével járul hozzá ahhoz, hogy a mozgás során keletkezett nedvesség ne okozzon gombásodást. A rugalmas járás biztosítása legalább ilyen fontos, hiszen az apró lábak a mozgás során fokozott terhelésnek vannak kitéve. 

A thermo megoldások kifejezetten a hideg időben viselt lábbelik esetén kerülnek fókuszba. Néha nem elég az a vastagság, amit a viselt cipők, bakancsok nyújtanak. Ha a gyermek hosszú időt tölt a szabadban és szeretnéd a lábait maximális biztonságban, megfelelő hőmérsékleten tudni, akkor a meleg talpbetétek között garantáltan rátalálsz a megfelelőre! A sport talpbetét is elérhető thermo kivitellel, így a hóember építése és a hosszú hógolyózás, futkározás közepette sem kell tartani a felfázástól. Ne feledd, az ideális lábbeli nem csupán megjelenésében és stílusában felel meg az aktuális évszak sajátosságainak, hanem funkcionálisan a gyerkőc kényelmét szolgálja!

Az oldal tetejére