Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Primigi gyerek szandál

Primigi System = "Minden egyben" A Primigi szandálokban rejlő tapasztalat az összes részlethez kapcsolódó alapos tudás, kutatás és megfelelő gondoskodás eredménye. Jellemző egyaránt kislány és kisfiú szandáljaira ia a: rugalmasság, könnyedség, lélegzés, ellenálló képesség és a puhaság.

Rendezés:

Mit kínál a Primigi?

A Primigi az a márka, ami a gyermekcipők világában a csúcsot képviseli. Olyan tulajdonságokkal ruházza fel a gyártó a modelljeit, amik nagyban hozzájárulhatnak a mindennap tapasztalható kényelemhez és komforthoz. A Primigi ezen túl stílusnagykövetnek is nevezhető, hiszen a kollekciói kivétel nélkül divatos jellemvonásokkal büszkélkednek, ami igenis nagyon sokat jelent a gyerkőcöknek, ha bevallják, ha nem. A kínálatunkban kapható modellek mindegyike arra hivatott, hogy megkönnyítse a lépteket. A specifikus membrán a Primigi cipők lelke, ami gondoskodik egyrészt a vízhatlanságról, másrészt a légáteresztésről. Ez a két jellemző egy az egyben felelősséget vállal a lábakat kényeztető komfortérzet nemcsak megteremtéséért, hanem fenntartásáért is. Hogyan? Úgy, hogy a cipő nem képes beázni, a membrán megakadályozza a vízcseppek bejutását, ugyanakkor ez a speciális felület útjára bocsájtja az izzadságcseppeket.

Így a lurkók lábai folyamatosan frissen és szárazon tarthatóak, ami egészségügyi szempontból egy cseppet sem jelentéktelen pozitívum. Pontosan ezért javasolhatóak a márka termékei egyrészt a tavaszi/nyári szezonban, amikor a hőség elviselése komoly fejtörést okozhat, másrészt az extrémül hideg téli periódusokban, amikor a vastagzokni húzása bár elkerülhetetlen, de ha ehhez mozgás is társul, akkor nyilván az izzadás sem védhető ki. Még jó, hogy mindegy milyen tekintetben izzasztóak a körülmények, a Primigi kitűnő feltételeket biztosít az átvészeléshez. Mindennek tetejében a brand híres az általa garantált prémium minőségről és nagyfokú megbízhatóságról. A vásárlás ilyen módon könnyedén befektetéssé válhat.

Az oldal tetejére