Csomagcsere

Webáruházunkban rendelt termékekre CSOMAGCSERE szolgáltatást biztosítunk, melynek lényege, hogy a futár Önnek elviszi az új cipőt és visszahozza hozzánk a régit.

Így sorban állás nélkül otthonába viszi a GLS a helyes méretű cipőt és visszahozza hozzánk az eredetileg rendelt terméket.

Ennek költsége 1990Ft, amit a futárnak szükséges fizetni a helyszínen készpénzben! (amennyiben nem csomagolja be a dobozt, sérül, így sajnos a következő vásárlónak le kell áraznunk a terméket, amit nem szeretnénk, így kérjük tegye be egy szatyorba, csomagolópapírba!)

Ha megvan az új választott termék, akkor kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. A kitöltést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot (emailben vagy telefonon) és egyeztetjük, mely napon megy a futár Önhöz.

A visszaküldendő terméket kérjük csomagolja be és úgy adja át a futárnak!

Csomagcseréhez kérjük töltse ki az űrlapot, majd kattintson a Tovább gombra!

Kérjük a következőkben adja meg, hogy mit, mire szeretne cserélni, először a cserélendő cipő cikkszámát, majd azt amire cserélni szeretné!
Kérjük, amennyiben több cipőt is szeretne cserélni, úgy minden esetben adja meg a cserélendő cipő cikkszámát, méretét, valamint azt, hogy mire szeretné cserélni! Amennyiben csak 1 cipőt cserél, úgy a lenti 4 mezőt hagyja üresen.
Kérjük az Adatkezelés checkbox bejelölése után KATTINTSON A TOVÁBB GOMBRA az űrlap elküldéséhez!