Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

D.D.Step cipő

A dd step gyerekcipők finom puha bőrökből, extra hajlékony talpakkal készülnek. Újdonságuk a Bare-foot gyerekcipő, mely a mezítlábas járás érzését kelti a gyerekek számára. Minden szezonban színes, kedves bájos mintázattal kápráztatják el a kicsiket és a szülőket! A dd step cipőket főként középszéles-széles lábra ajánjuk, míg a D.D Step szandálokat lábszélességre állíthatósága miatt minden lábtípusú gyereknek javasoljuk. 

Rendezés:

Készülj a tavaszra a DD Step gyerekcipőkkel!

A hideg fagyos tél után, újra eljön a várva-várt tavasz, meleg és napsütéses napokat hozva, amikor minden növény kivirágzik és édes illatot áraszt. A tavaszi időjárás viszont köztudottan változékony és kiszámíthatatlan, ezért szülőként alaposan fel kell készülnöd az új szezonra, amikor lábbelit vásárolsz a gyermekednek. Ha nem szeretnéd, hogy ez terhet jelentsen a családi költségvetésre, a DD Step gyerekcipő lesz a jó választás!

Száraz lábak bármelyik szezonban

A DD Step gyerekcipőknél a gyártó különös figyelmet fordított arra, hogy azokat a kicsik bárhol és bármikor viselhessék: az iskolában, az utcán, a játszótéren és az udvaron, közben kényelmesen, nyugodtan, szabadon és könnyedén érezzék magukat benne. A DD Step gyerekcipőben semmi sem korlátozza a szemed fénye mozgását, ami kulcsa az érésben lévő szervezet egészséges fejlődésének.Manapság nehéz elképzelni egy csöppség ruhatárát DD Step gyerekcipő nélkül, még akkor is, ha éppen csak elkezdte megtenni az első lépéseit.

A márka termékei már régóta a magyar csemeték kedvelt lábbelijeivé váltak, köszönhetően a kényelmüknek és a praktikus kialakításuknak. A DD Step gyerekcipő ideális a mindennapi használatra. A rugalmas talp meglelő támaszt nyújt a pici lábaknak futás vagy járás közben, megvédve azokat a sérülésektől. A lábbelik talpa könnyű, így a gyermeked lába akkor sem fárad el, ha hosszú ideig viseli. A kényelmes tépőzáras rögzítés lehetővé teszi a DD Step gyerekcipő szabályozását a lábfejben. Minden modell kiváló minőségű hipoallergén anyagokból készül, amelyek biztonságosak az egészségre.

Az oldal tetejére